مدت هاست که اپل روش هایی را برای مدیریت و کنترل حریم خصوصی شما در iPhone یا iPad ارائه می دهد ، اما iOS 14 و iPadOS 14 حتی ویژگی های بیشتری را برای ایمن و ایمن نگه داشتن شما طراحی می کنند. در اینجا نحوه استفاده از آنها آورده شده است.

به iOS 14 / iPadOS 14 به روز شوید


ابتدا باید iPhone یا iPad خود را به جدیدترین نسخه سیستم عامل خود به روز کنید. به تنظیمات> عمومی> به روزرسانی نرم افزار بروید. به شما اطلاع داده می شود که نرم افزار شما به روز است یا از شما خواسته می شود جدیدترین به روزرسانی را نصب کنید.

مجوزهای پیگیری برای برنامه نویسان

توسعه دهندگان برنامه می توانند شما را ردیابی کنند چون از برنامه ها و وب سایت های خاصی استفاده می کنید و قصد دارند تبلیغات هدفمندی برای شما ارسال کنند. به عنوان یکی از راه های کنترل برنامه هایی که می توانند اقدامات شما را ردیابی کنند ، می توانید تنظیماتی را فعال کنید که اگر برنامه ای می خواهد شما را ردیابی کند ، از شما اعلان می کند. مطمئناً ، برنامه هایی که از شما اجازه نمی خواهند همچنان شما را ردیابی می کنند ، اما حداقل این تنظیمات به شما فرصتی برای جنگ می دهد.

برای تنظیم این گزینه به Settings > Privacy > Tracking > Allow Apps to Request to Track مراجعه کنند و آن را روشن کنید. در اینجا می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ردیابی ، روی بیشتر بیاموزید.

اشتراک گذاری مکان تقریبی

برای استفاده از انواع خاصی از برنامه ها ممکن است بخواهید یا حتی لازم است مکان خود را به اشتراک بگذارید ، اما شاید از اشتراک مکان خاص خود احتیاط کنید. اگر برنامه ای می خواهد از موقعیت مکانی شما استفاده کند ، اکنون می توانید فقط یکی تقریبی را به اشتراک بگذارید. همچنین می توانید این تنظیم را به صورت دستی برای هر برنامه جداگانه تنظیم کنید.

به Settings > Privacy > Location Services بروید. اطمینان حاصل کنید که خدمات موقعیت مکانی روشن است و سپس انگشت خود را به پایین به لیست برنامه ها بکشید. روی یک برنامه خاص ضربه بزنید تا مکان خود را هنگام استفاده یا همیشه به اشتراک بگذارید. در صفحه بعدی ، سوییچ مکان دقیق را خاموش کنید و برنامه اکنون فقط از مکان تقریبی شما استفاده می کند.

دسترسی به شبکه محلی شما

برخی از برنامه ها برای اولین بار پس از به روزرسانی ، درخواست دسترسی به شبکه محلی را دارند. برخی از برنامه ها برای برقراری ارتباط با بلوتوث یا دستگاه های Wi-Fi ممکن است به چنین دسترسی نیاز داشته باشند ، اما اکثر آنها این کار را نمی کنند. اگر چنین برنامه ای را راه اندازی کنید ، پیامی ظاهر می شود که می گوید این برنامه می خواهد دستگاه های موجود در شبکه محلی شما را پیدا کرده و به آنها متصل شود. برای رد کردن دسترسی ، روی اجازه ندهید ضربه بزنید.

همچنین می توانید این ویژگی را برای هر برنامه خاص فعال یا غیرفعال کنید. به Settings > Privacy > Local Network بروید و برنامه را روشن کنید تا به این دسترسی اجازه دهید. برای جلوگیری از دسترسی ، آن را خاموش کنید.

منبع

برچسب‌ها:

دیدگاهتان را بنویسید

بستن
مقایسه
X